Otepää Gümnaasium

Monday, May 18, 2015

Koolitus "Õpetajalt õpetajale" Otepää Gümnaasiumis

18. mail toimus Otepää Gümnaasiumis sisekoolitus "Õpetajalt õpetajale", kus matemaatikaõpetaja Kaidi Palmiste ja inglise keele ning algklasside õpetaja Kaja Oja alustasid kolleegide koolituste sarjaga. Esimese kohtumise teemad olid Kahoot ja QR-kood. Kohaletulnud said Kahoot'is ülesandeid lahendada ja QR-koodi abil LearningApps'ist kiirelt vajalikud ülesanded leida. Lisaks õpetas Kaidi kõigile Kahoot'e ka ise tegema. Tore algus "Õpetajalt õpetajale" sarjale.









1 comment:

  1. Mõisaküla Kooli tagasiside teie kooli blogile, mis on väga sümpaatne ja soe.
    Teie blogi lugedes ja uurides õppisime seda, kuidas blogi koostada nii, et see oleks piisavalt informatiivne ja kaasahaarav. Teie blogi esileht kutsub juba lugema jagades samas ka infot kooli asukoha kohta. Väga mõnusalt on koostatud meeskonnaliikmete tutvustus ning fotod vaba aja meelistegevustest on nagu kirsid tordil.
    Meeskond teab täpselt, mida soovitakse ja kuhu tahetakse jõuda.
    Kogesime / tundsime seda, et nii nagu meilgi, on teie aeg piiratud ning hetke ajafaktor on saanud komistuskiviks. Tore, et teil on majas sellised õpetajad, kes on teadlikud ning oskavad jagada kolleegidele õpetussõnu sellest, kuidas kasutada õppetunnis nutiseadmeid. Tunneme koos teiega rõõmu, et teie projekt/ ettevõtmine on läinud tööle.
    Soovitame kindlasti sügisel jätkata ja kaasta kõiki kolleege. Leidke suvel aega oma akusid laadida, et sügisel oleks taas energiat oma vankrit (projekti) vedada.
    Jõudu ja päikest teile, vahva Otepää naiskond!
    Parimate tervitustega.
    Pirje ja Signe
    Mõisaküla Koolist

    ReplyDelete